100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: ISUZU
Gekozen auto:ISUZU CAMPO 2.2 D 61PK
Bouwjaar 01-1983 - 12-1991

Draagarmen ISUZU CAMPO (KB) 2.2 D

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.

Draagarmen bestellen voor uw ISUZU CAMPO (KB) 2.2 D

Ook voor de stuurdelen geldt dit. Het probleem ligt vaak bij draagarmrubbers of te veel speling bij de fuseekogels. Men denkt echter vaker aan kromme remschijven terwijl het daar dan dus niet aan ligt. Ook kan een defecte draagarm resulteren in een trillend stuur tijdens het afremmen. Een stabiele wegligging (en dus goed sturen) komt door al deze onderdelen. Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een handige website. Een ander APK-afkeur is een kapotte spiraalveer.

Achterste draagarm inspecteren

De fuseekogels en draagarmrubbers gaan in tegenstelling tot de draagarm zelf snel kapot. Op deze onderdelen komt veel kracht te staan tijdens het sturen. Een fuseekogel zit vast aan de wielzijde van een auto. De kogel beweegt de hele tijd mee tijdens het sturen. Het werkt als een soort scharnier. In Nederland moeten voertuigen goedgekeurde onderdelen bevatten. Lucht en interieur filters worden bij een kleine beurt vervangen. Voertuigen worden steeds sneller gemaakt.

Speling op draagarmrubbers

Een wiel moet zowel naar links als naar rechts kunnen bewegen. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw ISUZU CAMPO (KB) komen. Altijd passende onderdelen dankzij de kentekencheck. Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties zien.