WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: ISUZU
Gekozen auto:ISUZU TROOPER I Terreinwagen open 2.0 79PK
Bouwjaar 01-1983 - 12-1985

Draagarmen ISUZU TROOPER I Terreinwagen open (UBS) 2.0

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.

Draagarmrubber voorzijde

Speling op draagarmrubbers

Lucht en interieur filters worden bij een kleine beurt vervangen. Europese fabrikanten hebben vele keurmerken gekregen. Via uw kenteken voorzien wij u van het het passende onderdeel. Het chassis moet aan het wiel vastzitten. Aan het chassis (en de draagarm) zit ook een stabilisatorstang gemonteerd.

Achterste draagarm inspecteren

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: CITROENFERRARILOTUS. De arm bevat ook fuseekogels. Flexibiliteit komt dankzij het gebruik van rubber. De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% voor en 50% achter. Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan twintig jaar geleden.

Draagarmen bestellen voor uw ISUZU TROOPER I Terreinwagen open (UBS) 2.0

Onze partners kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto. De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor. Bij de APK wordt een naar links (of rechts) trekkende auto afgekeurd. Een aantal kenmerken die typisch zijn voor slijtage: krakend geluid bij drempels, bonkend geluid bij rijden over onverhard wegdek, scheeftrekken naar links (of rechts) tijdens het rijden. Meer slijtage op de banden is ook niet uitzonderlijk. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw ISUZU TROOPER I Terreinwagen open (UBS) past.