100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: ISUZU
Gekozen auto:ISUZU TROOPER I 2.2 D 4WD 53PK
Bouwjaar 05-1984 - 12-1989

Draagarmen ISUZU TROOPER I (UBS) 2.2 D 4WD

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.

Draagarmrubber voorzijde

Draagarmen bestellen voor uw ISUZU TROOPER I (UBS) 2.2 D 4WD

Stuurdelen zijn onder andere stuurkogels en axiaalkogels. Een motorkap is nu ook al vaak van aluminium of kunststof. Een stabiele wegligging (en dus goed sturen) komt door al deze onderdelen. Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw aankoop kunt maken op onze webshop.

Achterste draagarm inspecteren

Je kunt bij ons betalen via MisterCash en Creditcard Altijd passende onderdelen dankzij de kentekencheck. Slijtage wordt mede bepaald door het wegdek. Via onze partners is het mogelijk om het onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw ISUZU TROOPER I (UBS) komen.

Speling op draagarmrubbers

Aan de draagarm zit ook een schokbreker vast. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw ISUZU, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: BUICKPORSCHEMAZDALANCIAMASERATI. Invoeren van auto's uit het buitenland komt steeds vaker voor.