100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: ISUZU
Gekozen auto:ISUZU TROOPER II Terreinwagen open 3.1 TD 114PK
Bouwjaar 08-1991 - 07-1998

Draagarmen ISUZU TROOPER II Terreinwagen open (UB) 3.1 TD

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.

Draagarmrubber voorzijde

Speling op draagarmrubbers

De fuseekogel kan naar beneden gedrukt worden zodra alles los is gedraaid. Een defecte arm kan de reden zijn voor trillende remschijven. In Nederland moeten voertuigen goedgekeurde onderdelen bevatten. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw ISUZU TROOPER II Terreinwagen open (UB) 3.1 TD.

Draagarmen bestellen voor uw ISUZU TROOPER II Terreinwagen open (UB)

Na uw bestelling controleren wij handmatig uw bestelling en nemen wij telefonisch contact op als dit nodig is. Monteren kost gemiddeld 60 euro per kant. APK is voor uw eigen veiligheid. AutoOnderdelenExpert.nl heeft vaste tarieven voor het monteren van stuurdelen.

Achterste draagarm inspecteren

Wilt u aankoop bewerken? Neem dan telefonisch contact met ons op. Er zijn meer dan 31.000 artikelen die wij aanbieden. De draagarm vervangen is niet moeilijk en er is geen specifiek gereedschap voor nodig. Wel is het raadzaam om de complete draagarm in zijn volledigheid te vervangen. Het persen van nieuwe fuseekogels of draagarmrubbers is haast onmogelijk zonder een pers. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw ISUZU, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit.