100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: ISUZU
Gekozen auto:ISUZU TROOPER II Terreinwagen open 3.2 177PK
Bouwjaar 08-1991 - 07-1998

Draagarmen ISUZU TROOPER II Terreinwagen open (UB) 3.2

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.

Draagarmrubber voorzijde

Draagarmen bestellen voor uw ISUZU TROOPER II Terreinwagen open (UB) 3.2

Bij alle producten bevind zich een leerzame handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: CHEVROLETBEDFORDPONTIACOLDSMOBILE. Bij de APK wordt een naar links (of rechts) trekkende auto afgekeurd. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw ISUZU TROOPER II Terreinwagen open (UB) komen. Een aantal kenmerken die typisch zijn voor slijtage: krakend geluid bij drempels, bonkend geluid bij rijden over onverhard wegdek, scheeftrekken naar links (of rechts) tijdens het rijden. Meer slijtage op de banden is ook niet uitzonderlijk.

Speling op draagarmrubbers

Wilt u aankoop bewerken? Neem dan telefonisch contact met ons op. Slijtage aan de draagarm kan voorkomen worden door juiste schokbrekers. Het wordt vaak gemaakt van gietstaal of aluminium. Als de stuurdelen in goede staat verkeren, geeft dat een strak sturende auto. Elke ISUZU heeft een eigen VIN-nummer.

Achterste draagarm inspecteren

Welke onderdelen slijten wel in uw voertuig? Slijtage wordt mede bepaald door het wegdek. Stuurdelen zijn onder andere stuurkogels en axiaalkogels. In de zomer schuren de draagarmen vaak.