100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: ISUZU
Gekozen auto:ISUZU TROOPER II 3.2 177PK
Bouwjaar 08-1991 - 07-1998

Draagarmen ISUZU TROOPER II (UB) 3.2

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.

Draagarmrubber voorzijde

Speling op draagarmrubbers

Een reactiearm demonteren is erg makkelijk. Bij de APK wordt een naar links (of rechts) trekkende auto afgekeurd. Aan het chassis (en de draagarm) zit ook een stabilisatorstang gemonteerd. Wij controleren altijd bij de ISUZU TROOPER II (UB) 3.2 dealer of de onderdelen passen op uw auto. Ook de bevestigingsbouten kunnen slijten.

Achterste draagarm inspecteren

Via uw chassisnummer vinden wij de passende draagarm. De juiste wegligging wordt gerealiseerd door de draagarm. De elektronische onderdelen in de huidige auto geeft veel storingen. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw ISUZU TROOPER II (UB) komen.

Draagarmen bestellen voor uw ISUZU

Chassis-onderdelen verslijten snel. Via uw kenteken voorzien wij u van het het passende onderdeel. De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid. Auto-onderdelen van ABS zijn van A-merk kwaliteit. Carbon is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie.