100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: ISUZU
Gekozen auto:ISUZU TROOPER III Terreinwagen open 3.0 DTI 160PK
Bouwjaar 04-2000 - 08-2004

Draagarmen ISUZU TROOPER III Terreinwagen open 3.0 DTI

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.

Draagarmrubber voorzijde

Achterste draagarm inspecteren

Wij controleren altijd bij de ISUZU TROOPER III Terreinwagen open 3.0 DTI dealer of de onderdelen passen op uw auto. AutoOnderdelenExpert.nl heeft vaste tarieven voor het monteren van stuurdelen. Monteren kost gemiddeld 60 euro per kant. Slijtage wordt mede bepaald door het wegdek.

Draagarmen bestellen voor uw ISUZU TROOPER III Terreinwagen open

Soms wordt een fuseekogel geschroefd.Soms wordt een fuseekogel geschroefd maar vaker worden deze geperst. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: RENAULTLADAAUDI. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw ISUZU. Bij het demonteren kan het schroefdraad kapot worden gedraaid.

Speling op draagarmrubbers

Altijd passende onderdelen dankzij de kentekencheck. Het is snel en voordelig om het onderdeel online te bestellen. De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik. Er treedt vaak speling op bij de draagarmbussen.