WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: ISUZU
Gekozen auto:ISUZU TROOPER III Terreinwagen open 3.5 V6 24V 215PK
Bouwjaar 04-2000 - 08-2004

Draagarmen ISUZU TROOPER III Terreinwagen open 3.5 V6 24V

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.

Draagarmrubber voorzijde

Speling op draagarmrubbers

De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 20 jaar enorm geweest. Wij controleren altijd bij de ISUZU TROOPER III Terreinwagen open 3.5 V6 24V dealer of de onderdelen passen op uw auto. Ook de bevestigingsbouten kunnen slijten. Je kunt bij ons betalen via AfterPay, MisterCash en iDeal

Draagarmen bestellen voor uw ISUZU TROOPER III Terreinwagen open

Draagarmrubbers zijn in perfecte staat wanneer ze stijf zijn. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: DAEWOOPORSCHEROVER. De arm in zijn geheel vervangen is vaak veel goedkoper. AutoOnderdelenExpert.nl heeft vaste tarieven voor het monteren van stuurdelen.

Achterste draagarm inspecteren

Elke ISUZU heeft een eigen VIN-nummer. Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug! Als u minder hard over drempels rijdt en diepe kuilen vermijdt, slijt de draagarm minder snel. Na uw bestelling controleren wij handmatig uw bestelling en nemen wij telefonisch contact op als dit nodig is. Het wordt vaak gemaakt van gietstaal of aluminium.