Draagarmen IVECO

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Draagarm monteren op een auto

De draagarm wordt ook wel de reactiearm genoemd . De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig. Wij controleren altijd bij de IVECO dealer of de onderdelen passen op uw auto. Via onze partners is het mogelijk om het auto-onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto.

Achterste draagarm inspecteren

Altijd passende onderdelen dankzij de kentekencheck. Monteren kost gemiddeld 60 euro per kant. Een garage kan het monteren, maar dat kunt u zelf ook. Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn. Reactiearmen komen zelden afgebroken voor.

Draagarmen bestellen voor uw auto

Auto-onderdelen moeten op tijd worden vervangen. Zowel de voor- als achteras van de auto hebben een draagarm. Fuseekogels los monteren helpt vaak niks. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw auto, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Schokken van het wegdek moeten ook kunnen worden opgevangen door het wiel.

Bekijk ook alle iveco draagarmen op RemOnderdelen.nl