WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: JAGUAR
Gekozen auto:JAGUAR XJ 3.0 238PK
Bouwjaar 05-2003 - 03-2009

Draagarmen JAGUAR XJ (X350, X358) 3.0

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.

Draagarmen achterzijde
Draagarmrubber voorzijde
Draagarmrubber achterzijde

Achterste draagarm inspecteren

Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP. Aan de reactiearm zit ook een spiraalveer vast. Een motorkap is nu ook al vaak van aluminium of kunststof. Aluminium velgen worden steeds vaker bij aflevering geleverd. Monteren kost gemiddeld 60 euro per kant.

Speling op draagarmrubbers

Auto-onderdelen moeten op tijd worden vervangen. Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto. Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn. Draai vervolgens de overige moeren los. Nu kan de draagarm worden verwijderd. Chassis-onderdelen verslijten snel.

Draagarmen bestellen voor uw JAGUAR XJ (X350, X358) 3.0

Je kunt bij ons betalen via MisterCash, Creditcard en overboeking De juiste draagarm wordt niet altijd gegeven bij de kentekencheck. Er zijn meer dan 32.000 artikelen die wij aanbieden. Een veiligheidsonderdeel van de auto is zeker de draagarm. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: OLDSMOBILEBEDFORDISUZU.