100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: JAGUAR
Gekozen auto:JAGUAR XJ 3.6 258PK
Bouwjaar 05-2003 - 03-2009

Draagarmen JAGUAR XJ (X350, X358) 3.6

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.

Draagarmen achterzijde
Draagarmrubber voorzijde
Draagarmrubber achterzijde

Draagarmen bestellen voor uw JAGUAR XJ (X350, X358) 3.6

Een storing in de auto elektronische onderdelen geeft vaak niet verklaarbare problemen. Als u minder hard over drempels rijdt en diepe kuilen vermijdt, slijt de draagarm minder snel. Een aantal kenmerken die typisch zijn voor slijtage: krakend geluid bij drempels, bonkend geluid bij rijden over onverhard wegdek, scheeftrekken naar links (of rechts) tijdens het rijden. Meer slijtage op de banden is ook niet uitzonderlijk. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: LDVMITSUBISHILANCIALOTUS. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw JAGUAR XJ (X350, X358) komen.

Achterste draagarm inspecteren

U kunt ons telefonisch bereiken op 0341 267 637 Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website. Draagarmen monteren op een auto. Schokken van het wegdek moeten ook kunnen worden opgevangen door het wiel.

Speling op draagarmrubbers

Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden. Het probleem ligt vaak bij draagarmrubbers of te veel speling bij de fuseekogels. Men denkt echter vaker aan kromme remschijven terwijl het daar dan dus niet aan ligt. Ook kan een defecte draagarm resulteren in een trillend stuur tijdens het afremmen. Het wordt vaak gemaakt van gietstaal of aluminium. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw JAGUAR, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637.