100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: JAGUAR
Gekozen auto:JAGUAR XJ 4.2 298PK
Bouwjaar 05-2003 - 03-2009

Draagarmen JAGUAR XJ (X350, X358) 4.2

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.

Draagarmen achterzijde
Draagarmrubber voorzijde
Draagarmrubber achterzijde

Speling op draagarmrubbers

Ook voor de stuurdelen geldt dit. Elke JAGUAR XJ (X350, X358) 4.2 heeft een eigen VIN-nummer. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: MERCEDES-BENZVOLVODAIHATSUROVER. Zowel de voor- als achteras van de auto hebben een draagarm. Flexibiliteit komt dankzij het gebruik van rubber.

Draagarmen bestellen voor uw JAGUAR XJ (X350, X358)

Soms wordt een fuseekogel geschroefd.Soms wordt een fuseekogel geschroefd maar vaker worden deze geperst. Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger. Goedkope onderdelen zijn vaak niet gekeurd. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw JAGUAR, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637.

Achterste draagarm inspecteren

Reactiearmen komen zelden afgebroken voor. Vandaag besteld, morgen bij u in huis. De rubbers drogen dan uit. Altijd passende onderdelen dankzij de kentekencheck. Monteren kost gemiddeld 60 euro per kant.