WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: JAGUAR
Gekozen auto:JAGUAR XK 8 Convertible 4.2 298PK
Bouwjaar 08-2002 - 12-2006

Draagarmen JAGUAR XK 8 Convertible (X100) 4.2

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.

Draagarmrubber voorzijde

Draagarmen bestellen voor uw JAGUAR XK 8 Convertible (X100) 4.2

De draagarm vervangen is niet moeilijk en er is geen specifiek gereedschap voor nodig. Wel is het raadzaam om de complete draagarm in zijn volledigheid te vervangen. Het persen van nieuwe fuseekogels of draagarmrubbers is haast onmogelijk zonder een pers. Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto. Een ander APK-afkeur is een kapotte spiraalveer. Wanneer u in de buurt van Ermelo woont kunt u het pakket ophalen, uiteraard versturen wij de producten door heel Nederland. De arm in zijn geheel vervangen is vaak veel goedkoper.

Achterste draagarm inspecteren

Goedkope onderdelen zijn vaak niet gekeurd. Slijtage wordt mede bepaald door het wegdek. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw JAGUAR XK 8 Convertible (X100). Dankzij onze kentekencheck ziet u alleen passende onderdelen op de website. Flexibiliteit komt dankzij het gebruik van rubber.

Speling op draagarmrubbers

Via uw chassisnummer vinden wij de passende draagarm. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 25 jaar enorm geweest. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw JAGUAR, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto.