Draagarmen JEEP

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Draagarmen bestellen voor uw JEEP

Wij leveren onderdelen van de merken Brembo en ABS De airco van het voertuig zorgt voor een fijne temperatuur. Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw auto past.

Achterste draagarm inspecteren

Reactiearmen komen zelden afgebroken voor. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw auto, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Draai vervolgens de overige moeren los. Nu kan de draagarm worden verwijderd. De juiste wielstand is erg belangrijk.

Draagarm monteren op een auto

Bij de APK wordt een naar links (of rechts) trekkende auto afgekeurd. De reactiearm wordt ook de wieldraagarm genoemd. Een motorkap is nu ook al vaak van aluminium of kunststof. Aan het chassis (en de draagarm) zit ook een stabilisatorstang gemonteerd.

Bekijk ook alle jeep draagarmen op RemOnderdelen.nl