100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: JEEP
Gekozen auto:JEEP CHEROKEE 2.8 CRD 4x4 150PK
Bouwjaar 11-2002 - 01-2008

Draagarmen JEEP CHEROKEE (KJ) 2.8 CRD 4x4

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.

Draagarmen voorzijde

Draagarmen bestellen voor uw JEEP CHEROKEE (KJ) 2.8 CRD 4x4

Lucht en interieur filters worden bij een kleine beurt vervangen. De draagarm wordt ook wel de reactiearm genoemd . Draagarmrubbers zijn in perfecte staat wanneer ze stijf zijn. Aan de draagarm zit ook een schokbreker vast.

Speling op draagarmrubbers

Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw bestelling? Deze mailen wij naar uw e-mailadres. Als u minder hard over drempels rijdt en diepe kuilen vermijdt, slijt de draagarm minder snel. Een stabiele wegligging (en dus goed sturen) komt door al deze onderdelen. Wilt u aankoop corrigeren? Neem dan telefonisch contact met ons op. Bij alle producten bevind zich een duidelijke handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto.

Achterste draagarm inspecteren

Een auto is nog steeds het snelste vervoermiddel. Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen. Het assortiment bestaat uit meer dan 8000 artikelnummers. De fuseekogels en draagarmrubbers gaan in tegenstelling tot de draagarm zelf snel kapot. Op deze onderdelen komt veel kracht te staan tijdens het sturen. Een fuseekogel zit vast aan de wielzijde van een auto. De kogel beweegt de hele tijd mee tijdens het sturen. Het werkt als een soort scharnier.