100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: JEEP
Gekozen auto:JEEP CHEROKEE 3.7 4x4 204PK
Bouwjaar 08-2003 - 01-2008

Draagarmen JEEP CHEROKEE (KJ) 3.7 4x4

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.

Draagarmen voorzijde

Draagarmen bestellen voor uw JEEP CHEROKEE (KJ) 3.7 4x4

Een auto uit België heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt.. Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug! Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto. Chassis-onderdelen verslijten snel. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw JEEP CHEROKEE (KJ) komen.

Achterste draagarm inspecteren

Draagarmen monteren op een auto. De juiste wielstand is erg belangrijk. Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden. Stuurdelen zijn onder andere stuurkogels en axiaalkogels. Wij controleren altijd bij de JEEP dealer of de onderdelen passen op uw auto.

Speling op draagarmrubbers

Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd In Nederland moeten voertuigen goedgekeurde onderdelen bevatten. Het is makkelijk en voordelig om het onderdeel online te bestellen. Koelvloeistof loopt door de koelslangen en wordt rond gepompt door de waterpomp. Wanneer u in de buurt van Ermelo woont kunt u het pakket ophalen, uiteraard versturen wij de producten door heel Nederland.