WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: JEEP
Gekozen auto:JEEP GRAND CHEROKEE II 4.7 V8 4x4 227PK
Bouwjaar 06-2003 - 09-2005

Draagarmen JEEP GRAND CHEROKEE II (WJ, WG) 4.7 V8 4x4

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.

Draagarmen voorzijde
Draagarmen achterzijde

Speling op draagarmrubbers

Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen. Een reactiearm demonteren is erg makkelijk. Het is fijn en voordelig om het onderdeel online te bestellen. Aan het chassis (en de draagarm) zit ook een stabilisatorstang gemonteerd. Slijtage wordt mede bepaald door het wegdek.

Draagarmen bestellen voor uw JEEP GRAND CHEROKEE II (WJ, WG) 4.7 V8 4x4

Op onze site kunt u gemakkelijk via uw kenteken zoeken naar de juiste onderdelen voor uw auto. Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw JEEP GRAND CHEROKEE II (WJ, WG), neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Vandaag besteld, morgen bij u in huis. Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een handige website.

Achterste draagarm inspecteren

Het gewicht van auto's is bepalend voor de remweg. Elke JEEP heeft een eigen VIN-nummer. U besteld bij AutoOnderdelenExpert.nl altijd het product dat u ook echt nodig heeft, dit komt door onze uitgebreide handmatige controlere die wij bij elke order uitvoeren. In Nederland moeten voertuigen goedgekeurde onderdelen bevatten. De arm in zijn geheel vervangen is vaak veel goedkoper.