100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: JEEP
Gekozen auto:JEEP GRAND CHEROKEE III 5.7 V8 4x4 360PK
Bouwjaar 01-2009 - 12-2010

Draagarmen JEEP GRAND CHEROKEE III (WH, WK) 5.7 V8 4x4

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.

Draagarmen voorzijde

Achterste draagarm inspecteren

Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto. Een kapotte draagarm of fuseekogel wordt niet snel opgemerkt aangezien je snel went aan een minder stuurgedrag van de auto. Draagarmen moeten in juiste conditie verkeren. Vooral de draagarmrubbers en fuseekogels moeten spelingvrij zijn. Zo kan de auto een goede wegligging vergaren. Bij het demonteren kan het schroefdraad kapot worden gedraaid. Als de draagarmen geproduceerd zijn binnen Europa, is dat goed. Elke JEEP GRAND CHEROKEE III (WH, WK) 5.7 V8 4x4 heeft een eigen VIN-nummer.

Draagarmen bestellen voor uw JEEP GRAND CHEROKEE III (WH, WK)

Een RDW keuring is verplicht bij een geimporteerde auto. Het fuseelichaam bestaat onder andere uit de arm. De fuseekogels en draagarmrubbers gaan in tegenstelling tot de draagarm zelf snel kapot. Op deze onderdelen komt veel kracht te staan tijdens het sturen. Een fuseekogel zit vast aan de wielzijde van een auto. De kogel beweegt de hele tijd mee tijdens het sturen. Het werkt als een soort scharnier. De draagarm vervangen is niet moeilijk en er is geen specifiek gereedschap voor nodig. Wel is het raadzaam om de complete draagarm in zijn volledigheid te vervangen. Het persen van nieuwe fuseekogels of draagarmrubbers is haast onmogelijk zonder een pers.

Speling op draagarmrubbers

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: PEUGEOTDACIAINFINITI. Als de stuurdelen in goede staat verkeren, geeft dat een strak sturende auto. Monteren kost gemiddeld 60 euro per kant. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw JEEP past. Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website.