WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: JEEP
Gekozen auto:JEEP GRAND CHEROKEE IV 3.6 V6 FlexFuel 4x4 286PK
Bouwjaar 11-2010 - heden

Draagarmen JEEP GRAND CHEROKEE IV (WK, WK2) 3.6 V6 FlexFuel 4x4

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.

Draagarmen voorzijde
Draagarmen achterzijde
Draagarmrubber voorzijde

Draagarmen bestellen voor uw JEEP GRAND CHEROKEE IV (WK, WK2) 3.6 V6 FlexFuel 4x4

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw JEEP GRAND CHEROKEE IV (WK, WK2) past. Reactiearmen komen zelden afgebroken voor. Slijtage aan de draagarm kan voorkomen worden door juiste schokbrekers. Aan de reactiearm zit ook een spiraalveer vast. Een RDW keuring is verplicht bij een import auto.

Speling op draagarmrubbers

Slijtage van draagarmen en stuurdelen worden bij de APK snel gezien. Draagarmen monteren op een auto. De chassis en het wiel zijn door middel van de reactiearm verbonden. Wij controleren altijd bij de JEEP dealer of de onderdelen passen op uw auto.

Achterste draagarm inspecteren

De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid. U kunt ons telefonisch bereiken op 0341 267 637 De fuseekogel kan naar beneden gedrukt worden zodra alles los is gedraaid. Slijtage wordt mede bepaald door het wegdek.