100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: JEEP
Gekozen auto:JEEP WRANGLER I 4.2 114PK
Bouwjaar 08-1986 - 08-1989

Draagarmen JEEP WRANGLER I (YJ, SJ_) 4.2

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.

Draagarmen bestellen voor uw JEEP WRANGLER I (YJ, SJ_) 4.2

Koelvloeistof loopt door de koelslangen en wordt rond gepompt door de waterpomp. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: CADILLACSAABLDVCHRYSLERDAF. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw JEEP WRANGLER I (YJ, SJ_) komen. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw JEEP, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637.

Speling op draagarmrubbers

De rubbers drogen dan uit. AutoOnderdelenExpert.nl zorgt ervoor dat u altijd de juiste draagarm ontvangt. Wij controleren alle bestellingen op correctheid voordat wij deze versturen. Als we niet zeker weten of u het juiste auto-onderdeel hebt besteld, nemen wij meteen contact met u op. Vandaag besteld, morgen bij u in huis. AutoOnderdelenExpert.nl heeft vaste tarieven voor het monteren van stuurdelen. Altijd passende onderdelen dankzij de kentekencheck.

Achterste draagarm inspecteren

Het chassis moet aan het wiel vastzitten. Koplampen worden steeds meer met led gemaakt. Aan de reactiearm zit ook een spiraalveer vast. Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole.