WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: JEEP
Gekozen auto:JEEP WRANGLER II 2.4 143PK
Bouwjaar 11-2002 - 04-2007

Draagarmen JEEP WRANGLER II (TJ) 2.4

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.

Draagarmen voorzijde
Draagarmen achterzijde

Draagarmen bestellen voor uw JEEP WRANGLER II (TJ) 2.4

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: MAZDAPEUGEOTVAUXHALLINFINITI. De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw JEEP WRANGLER II (TJ). Wij werken met de volgende toeleveranciers: Zimmermann, Textar, ABS en Bendix De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig.

Speling op draagarmrubbers

De juiste draagarm wordt niet altijd gegeven bij de kentekencheck. Bij het demonteren kan het schroefdraad kapot worden gedraaid. De draagarm wordt ook wel de reactiearm genoemd . Aan de draagarm zit ook een schokbreker vast.

Achterste draagarm inspecteren

De rem onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld. Een kapotte draagarm of fuseekogel wordt niet snel opgemerkt aangezien je snel went aan een minder stuurgedrag van de auto. Draagarmen moeten in juiste conditie verkeren. Vooral de draagarmrubbers en fuseekogels moeten spelingvrij zijn. Zo kan de auto een goede wegligging vergaren. Na uw bestelling controleren wij handmatig uw bestelling en nemen wij telefonisch contact op als dit nodig is. Inmiddels hebben wij al meer dan 13.000 positieve reviews ontvangen.