WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: JEEP
Gekozen auto:JEEP WRANGLER II 4.0 Rubicon 174PK
Bouwjaar 08-2003 - 04-2007

Draagarmen JEEP WRANGLER II (TJ) 4.0 Rubicon

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.

Draagarmen voorzijde
Draagarmen achterzijde

Achterste draagarm inspecteren

Ook de bevestigingsbouten kunnen slijten. Bij ons shopt u altijd veilig. Wij zijn aangesloten bij het keurmerk "Webshop Keurmerk" en hebben al meer dan 14 duizend positieve reviews. De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik. Een ander APK-afkeur is een kapotte spiraalveer.

Draagarmen bestellen voor uw JEEP WRANGLER II (TJ) 4.0 Rubicon

Een stabiele wegligging (en dus goed sturen) komt door al deze onderdelen. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw JEEP WRANGLER II (TJ). Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw JEEP komen. Als de draagarmen geproduceerd zijn binnen Europa, is dat goed. In ons magazijn heeft AutoOnderdelenExpert.nl meer dan 22.000 producten op voorraad liggen.

Speling op draagarmrubbers

Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu. De chassis en het wiel zijn door middel van de reactiearm verbonden. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: NISSANROVERJEEPINFINITISAAB. Het rendement uit de diesel motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren.