Draagarmen KIA

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Achterste draagarm inspecteren

Elke KIA heeft een eigen VIN-nummer. Soms wordt een fuseekogel geschroefd.Soms wordt een fuseekogel geschroefd maar vaker worden deze geperst. Draai vervolgens de overige moeren los. Nu kan de draagarm worden verwijderd. Koplampen worden steeds meer met led gemaakt.

Draagarm monteren op een auto

De auto onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld. Chassis-onderdelen verslijten snel. Europese fabrikanten hebben vele keurmerken gekregen. Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}.

Draagarmen bestellen voor uw auto

Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe. Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00. Als de draagarmen geproduceerd zijn binnen Europa, is dat goed. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw auto, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel.

Bekijk ook alle kia draagarmen op RemOnderdelen.nl