WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: KIA
Gekozen auto:KIA CARENS II MPV 1.6 105PK
Bouwjaar 07.2002 - heden

Draagarmen KIA CARENS II MPV (FJ) 1.6

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.

Draagarmen voorzijde
Draagarmrubber achterzijde
Draagarmrubber

Speling op draagarmrubbers

Elke KIA CARENS II MPV (FJ) 1.6 heeft een eigen VIN-nummer. In Nederland moeten voertuigen goedgekeurde onderdelen bevatten. Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00. Via uw kenteken voorzien wij u van het het juiste onderdeel. Chassis-onderdelen verslijten snel.

Draagarmen bestellen voor uw KIA CARENS II MPV (FJ)

Een motorkap is nu ook al vaak van kunststof of aluminium. Slijtage aan de draagarm kan voorkomen worden door juiste schokbrekers. Een kloppend geluid bij de voorwielen? Nieuwe monteren! Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden. Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto.

Achterste draagarm inspecteren

AutoOnderdelenExpert.nl heeft vaste tarieven voor het monteren van stuurdelen. Flexibiliteit komt dankzij het gebruik van rubber. Het chassis moet aan het wiel vastzitten. De airco van het voertuig zorgt voor een koude temperatuur. Het assortiment bestaat uit meer dan 30.000 artikelen en is opgebouwd uit 16 categorieën.