100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: KIA
Gekozen auto:KIA CARENS II MPV 1.8 126PK
Bouwjaar 07.2002 - heden

Draagarmen KIA CARENS II MPV (FJ) 1.8

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.

Draagarmen voorzijde
Draagarmrubber achterzijde
Draagarmrubber

Speling op draagarmrubbers

Waterpomp zorgt voor de koeling van de motor. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: LINCOLNLDVDODGEMERCEDES-BENZ. Stuurdelen bestellen met minimaal 60% korting. De reactiearm wordt ook de wieldraagarm genoemd.

Draagarmen bestellen voor uw KIA CARENS II MPV (FJ) 1.8

U kunt bij ons langs komen voor onze expertise. De fuseekogel kan naar beneden gedrukt worden zodra alles los is gedraaid. De draagarm vervangen is niet moeilijk en er is geen specifiek gereedschap voor nodig. Wel is het raadzaam om de complete draagarm in zijn volledigheid te vervangen. Het persen van nieuwe fuseekogels of draagarmrubbers is haast onmogelijk zonder een pers. Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw rem onderdelen. Stuurdelen zijn onder andere stuurkogels en axiaalkogels.

Achterste draagarm inspecteren

Een storing in de auto electronica geeft vaak niet verklaarbare problemen. Voertuigen worden steeds veiliger gemaakt. Bij ons shopt u altijd veilig. Wij zijn aangesloten bij het bekende "Webshop Keurmerk" en hebben al meer dan 14 duizend positieve reviews. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw KIA CARENS II MPV (FJ) komen.