WhatsApp us +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp us!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: KIA
Gekozen auto:KIA CARENS II MPV 2.0 CRDi 113PK
Bouwjaar 07-2002 - heden

Draagarmen KIA CARENS II MPV (FJ) 2.0 CRDi

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.

Draagarmen voorzijde
Draagarmrubber voorzijde

Achterste draagarm inspecteren

Fabrieks-rebuilt houdt in nieuwe glijbussen en nieuwe rubberdelen. Fabrikanten zijn onder andere FEBI TRW LENFORDER ABS. De arm in zijn geheel vervangen is vaak veel goedkoper. U kunt ons telefonisch bereiken op 0341 267 637 Dankzij onze kentekencheck ziet u alleen passende onderdelen op de website.

Draagarmen bestellen voor uw KIA CARENS II MPV (FJ) 2.0 CRDi

Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug! Een veiligheidsonderdeel van de auto is zeker de draagarm. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: SUBARUJEEPPONTIACLEXUS. De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik.

Speling op draagarmrubbers

De fuseekogels en draagarmrubbers gaan in tegenstelling tot de draagarm zelf snel kapot. Op deze onderdelen komt veel kracht te staan tijdens het sturen. Een fuseekogel zit vast aan de wielzijde van een auto. De kogel beweegt de hele tijd mee tijdens het sturen. Het werkt als een soort scharnier. Wij controleren altijd bij de KIA CARENS II MPV (FJ) dealer of de onderdelen passen op uw auto. Een garage kan het monteren, maar dat kunt u zelf ook. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw KIA komen.