100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: KIA
Gekozen auto:KIA CARNIVAL II 3.5 194PK
Bouwjaar 07-2002 - 04-2006

Draagarmen KIA CARNIVAL II (GQ) 3.5

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.

Helaas, dit product hebben wij niet voor uw auto.

We hebben op dit moment helaas dit product niet zichtbaar op onze webshop. U kunt ons bellen op 0341 267 637, dan helpen wij u met het zoeken naar het product dat op uw auto past.

Achterste draagarm inspecteren

Bij de APK wordt een naar links (of rechts) trekkende auto afgekeurd. Europese fabrikanten hebben vele keurmerken gekregen. Een reactiearm verbindt de bewegende delen van het voertuig. Wij verkopen auto onderdelen met kortingen tot 65%.

Speling op draagarmrubbers

De reactiearm wordt ook de wieldraagarm genoemd. Stuurdelen bestellen met minimaal 60% korting. Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn. De elektronische onderdelen in de huidige auto geeft veel storingen.

Draagarmen bestellen voor uw KIA CARNIVAL II (GQ) 3.5

Als de draagarmen geproduceerd zijn binnen Europa, is dat goed. In meer dan 10.000 garages worden onze draagarmen gebruikt.. Het wordt vaak gemaakt van gietstaal of aluminium. De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid. Er zijn meer dan 30.000 artikelen die wij aanbieden.