WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: KIA
Gekozen auto:KIA PREGIO Bestelwagen 2.5 TCi D 94PK
Bouwjaar 09-2002 - heden

Draagarmen KIA PREGIO Bestelwagen (TB) 2.5 TCi D

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.

Draagarmen voorzijde

Achterste draagarm inspecteren

Elke KIA PREGIO Bestelwagen (TB) 2.5 TCi D heeft een eigen VIN-nummer. Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw aankoop kunt maken op onze webshop. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw KIA PREGIO Bestelwagen (TB) past. De arm bevat ook fuseekogels.

Speling op draagarmrubbers

Auto-onderdelen moeten op tijd worden vervangen. Een reactiearm verbindt de bewegende delen van het voertuig. Draagarmen monteren op een auto. Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto.

Draagarmen bestellen voor uw KIA

Reactiearmen komen zelden afgebroken voor. Een stabiele wegligging (en dus goed sturen) komt door al deze onderdelen. Brandstof verbruik is een hot item in de auto industrie. De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring.