100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: KIA
Gekozen auto:KIA SORENTO I 2.4 139PK
Bouwjaar 08-2002 - heden

Draagarmen KIA SORENTO I (JC) 2.4

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.

Draagarmen voorzijde
Draagarmrubber voorzijde

Speling op draagarmrubbers

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw KIA SORENTO I (JC) 2.4 past. Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties raadplegen. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw KIA SORENTO I (JC) komen. De juiste draagarm wordt niet altijd gegeven bij de kentekencheck.

Achterste draagarm inspecteren

Waterpomp zorgt voor de afkoeling van de motor. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: DAFSEATSSANGYONGHYUNDAIVAUXHALL. Aluminium velgen worden steeds vaker bij aflevering gemonteerd. In meer dan 10.000 garages worden onze draagarmen gebruikt..

Draagarmen bestellen voor uw KIA

Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo licht mogelijk zijn. Europese fabrikanten hebben vele keurmerken gekregen. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 15 jaar enorm geweest. Bij alle producten bevind zich een duidelijke handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto.