WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: KIA
Gekozen auto:KIA SORENTO I 2.5 CRDi 140PK
Bouwjaar 08.2002 - heden

Draagarmen KIA SORENTO I (JC) 2.5 CRDi

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.

Draagarmen voorzijde
Draagarmrubber voorzijde

Achterste draagarm inspecteren

Een stabiele wegligging (en dus goed sturen) komt door al deze onderdelen. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw KIA SORENTO I (JC) 2.5 CRDi komen. Na uw bestelling controleren wij handmatig uw bestelling en nemen wij telefonisch contact op als dit nodig is. In de zomer schuren de draagarmen vaak. Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu.

Speling op draagarmrubbers

In ons magazijn heeft AutoOnderdelenExpert.nl meer dan 20.000 producten op voorraad liggen. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: LEXUSPONTIACLDV. De juiste wielstand is erg belangrijk. Fabrikanten zijn onder andere FEBI TRW LENFORDER ABS. Wilt u aankoop corrigeren? Neem dan telefonisch contact met ons op.

Draagarmen bestellen voor uw KIA SORENTO I (JC)

Wij controleren altijd bij de KIA dealer of de onderdelen passen op uw auto. Soms wordt een fuseekogel geschroefd.Soms wordt een fuseekogel geschroefd maar vaker worden deze geperst. Een auto is nog steeds het duurste vervoermiddel. Bij het demonteren kan het schroefdraad kapot worden gedraaid. Slijtage aan de draagarm kan voorkomen worden door juiste schokbrekers.