100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: KIA
Gekozen auto:KIA SORENTO I 3.5 V6 4WD 194PK
Bouwjaar 08.2002 - heden

Draagarmen KIA SORENTO I (JC) 3.5 V6 4WD

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.

Draagarmen voorzijde
Draagarmrubber voorzijde

Draagarmen bestellen voor uw KIA SORENTO I (JC) 3.5 V6 4WD

Welke onderdelen slijten wel in uw auto? Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw KIA SORENTO I (JC) komen. Slijtage aan de draagarm kan voorkomen worden door juiste schokbrekers. De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring.

Achterste draagarm inspecteren

Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen. U kunt ons telefonisch bereiken op 0341 267 637 Het wordt vaak gemaakt van gietstaal of aluminium. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw KIA. Een kloppend geluid bij de voorwielen? Nieuwe monteren!

Speling op draagarmrubbers

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: OPELNISSANJAGUARSUZUKI. Een aantal kenmerken die typisch zijn voor slijtage: krakend geluid bij drempels, bonkend geluid bij rijden over onverhard wegdek, scheeftrekken naar links (of rechts) tijdens het rijden. Meer slijtage op de banden is ook niet uitzonderlijk. Stuurdelen bestellen met minimaal 60% korting. Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw rem onderdelen.