WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: KIA
Gekozen auto:KIA SPORTAGE Terreinwagen gesloten 2.0 118PK
Bouwjaar 10-2000 - 08-2003

Draagarmen KIA SPORTAGE Terreinwagen gesloten (K00) 2.0

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.

Draagarmrubber voorzijde

Achterste draagarm inspecteren

Auto-onderdelen van ABS zijn van A-merk kwaliteit. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw KIA SPORTAGE Terreinwagen gesloten (K00) 2.0. Bij het demonteren kan het schroefdraad kapot worden gedraaid. Een kapotte draagarm of fuseekogel wordt niet snel opgemerkt aangezien je snel went aan een minder stuurgedrag van de auto. Draagarmen moeten in juiste conditie verkeren. Vooral de draagarmrubbers en fuseekogels moeten spelingvrij zijn. Zo kan de auto een goede wegligging vergaren. Een stabilisatorstang is gemakkelijk en goedkoop te monteren.

Speling op draagarmrubbers

Je kunt bij ons betalen via MisterCash, iDeal, AfterPay en Creditcard Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden. De arm in zijn geheel vervangen is vaak veel goedkoper. In de fuseekogel zit een conisch deel.

Draagarmen bestellen voor uw KIA SPORTAGE Terreinwagen gesloten (K00)

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: MAZDASAABIVECOROVERDODGE. Als de stuurdelen in goede staat verkeren, geeft dat een strak sturende auto. Het assortiment bestaat uit meer dan 8000 artikelnummers. Ook voor de stuurdelen geldt dit. Een defecte arm kan de reden zijn voor trillende remschijven.