WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: KIA
Gekozen auto:KIA SPORTAGE Terreinwagen gesloten 2.0 4WD 118PK
Bouwjaar 10-2000 - 08-2003

Draagarmen KIA SPORTAGE Terreinwagen gesloten (K00) 2.0 4WD

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.

Draagarmrubber voorzijde

Speling op draagarmrubbers

U besteld bij AutoOnderdelenExpert.nl altijd het product dat u ook echt nodig heeft, dit komt door onze uitgebreide handmatige controlere die wij bij elke order uitvoeren. Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas. Altijd passende onderdelen dankzij de kentekencheck. Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de EU.

Achterste draagarm inspecteren

Het gewicht van auto's is bepalend voor de remweg. Bij de APK wordt een naar links (of rechts) trekkende auto afgekeurd. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw KIA SPORTAGE Terreinwagen gesloten (K00) 2.0 4WD, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Het fuseelichaam bestaat onder andere uit de arm.

Draagarmen bestellen voor uw KIA SPORTAGE Terreinwagen gesloten (K00)

Koelvloeistof loopt door de slang en wordt rond gepompt door de waterpomp. Lucht en interieur filters worden bij een kleine beurt vervangen. Een auto is nog steeds het snelste vervoermiddel. Wij controleren altijd bij de KIA dealer of de onderdelen passen op uw auto. Waterpomp zorgt voor de koeling van de motor.