Draagarmen LADA

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Achterste draagarm inspecteren

Als de stuurdelen in goede staat verkeren, geeft dat een strak sturende auto. Flexibiliteit komt dankzij het gebruik van rubber. Indien gewenst kunt u uw aankoop ook ophalen bij ons in Ermelo. Lucht en interieur filters worden bij een kleine beurt vervangen. Het valt aan te raden om de auto op een krik te zetten. Zo is alles goed te zien. Demonteer alle onderdelen die het zicht op de draagarm belemmeren. Zorg dat de auto stevig staat en u kunt beginnen met de moer van de fuseekogel losdraaien.

Draagarm monteren op een auto

Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas. Koelvloeistof loopt door de koelslangen en wordt rond gepompt door de waterpomp. Een stabilisatorstang is gemakkelijk en goedkoop te monteren. De juiste draagarm wordt niet altijd gegeven bij de kentekencheck. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw LADA, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637.

Draagarmen bestellen voor uw auto

Aan de draagarm zit ook een schokbreker vast. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen. Wanneer u voor 10:00 besteld kunt u het nog dezelfde werkdag ophalen bij ons op locatie. U kunt bij ons langs komen voor onze expertise. Via uw kenteken voorzien wij u van het het passende onderdeel.

Bekijk ook alle lada draagarmen op RemOnderdelen.nl