100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: LADA
Gekozen auto:LADA KALINA Stationwagen 1.6 98 PK
Bouwjaar 10.2004 - 12.2013

Draagarmen LADA KALINA Stationwagen (1117) 1.6

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.
Draagarmrubber voorzijde
Draagarmrubber achterzijde

Achterste draagarm inspecteren

U kunt bij ons langs komen voor onze expertise. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw LADA KALINA Stationwagen (1117) 1.6 komen. Stuurdelen zijn onder andere stuurkogels en axiaalkogels. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: FORDLINCOLNISUZU.

Draagarmen bestellen voor uw LADA KALINA Stationwagen (1117)

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw LADA past. Ook de bevestigingsbouten kunnen slijten. Draagarmrubbers zijn in perfecte staat wanneer ze stijf zijn. Een reactiearm verbindt de bewegende delen van het voertuig.

Speling op draagarmrubbers

Slijtage wordt mede bepaald door het wegdek. Het is snel en voordelig om het onderdeel online te bestellen. De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid. Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis spuitbus remreiniger en een tube keramisch vet.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.