Fijne paasdagen! In verband met de paasdagen zal uw bestelling verwerkt worden op dinsdag 23 april.

Draagarmen LAMBORGHINI

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Draagarmen bestellen voor uw LAMBORGHINI

Auto-onderdelen moeten op tijd worden vervangen. Bij het demonteren kan het schroefdraad kapot worden gedraaid. De arm bevat ook fuseekogels. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw auto, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637.

Achterste draagarm inspecteren

Fabrieks-rebuilt houdt in nieuwe veren, nieuwe rubberdelen en nieuwe glijbussen. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw auto. Je kunt bij ons betalen via {LIST} De juiste wegligging wordt gerealiseerd door de draagarm.

Draagarm monteren op een auto

Soms wordt een fuseekogel geschroefd.Soms wordt een fuseekogel geschroefd maar vaker worden deze geperst. Het assortiment bestaat uit meer dan 8000 artikelnummers. In de fuseekogel zit een conisch deel. Zowel de voor- als achteras van de auto hebben een draagarm. Gietijzer komt steeds minder vaak voor als component.