100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: LAMBORGHINI
Gekozen auto:LAMBORGHINI GALLARDO 5.0 500PK
Bouwjaar 08-2003 - heden

Draagarmen LAMBORGHINI GALLARDO 5.0

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.

Draagarmen bestellen voor uw LAMBORGHINI GALLARDO 5.0

De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 25 jaar enorm geweest. Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze veilige coating is niet belastend voor het milieu. Fuseekogels en draagarmrubbers zijn gevoelig voor slijtage omdat ze constant bewegen. Ook het weer speelt een grote rol bij de slijtage, bijvoorbeeld vorst en pekel tasten de onderdelen aan. Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel.

Speling op draagarmrubbers

Welke onderdelen slijten wel in uw voertuig? Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: JEEPBMWPONTIACHONDAHYUNDAI. Er treedt vaak speling op bij de draagarmbussen. Aan het chassis (en de draagarm) zit ook een stabilisatorstang gemonteerd.

Achterste draagarm inspecteren

De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor. Een aantal kenmerken die typisch zijn voor slijtage: krakend geluid bij drempels, bonkend geluid bij rijden over onverhard wegdek, scheeftrekken naar links (of rechts) tijdens het rijden. Meer slijtage op de banden is ook niet uitzonderlijk. Wij controleren altijd bij de LAMBORGHINI GALLARDO dealer of de onderdelen passen op uw auto. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw LAMBORGHINI komen. De arm in zijn geheel vervangen is vaak veel goedkoper.