Draagarmen LANCIA

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Achterste draagarm inspecteren

Benzine verbruik is een hot item in de auto industrie. Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00. Een garage kan het monteren, maar dat kunt u zelf ook. Er treedt vaak speling op bij de draagarmbussen.

Draagarm monteren op een auto

De fuseekogels en draagarmrubbers gaan in tegenstelling tot de draagarm zelf snel kapot. Op deze onderdelen komt veel kracht te staan tijdens het sturen. Een fuseekogel zit vast aan de wielzijde van een auto. De kogel beweegt de hele tijd mee tijdens het sturen. Het werkt als een soort scharnier. Het fuseelichaam bestaat onder andere uit de arm. Dankzij onze kentekencheck ziet u alleen passende onderdelen op de website. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw LANCIA komen.

Draagarmen bestellen voor uw auto

Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw auto, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Het wordt vaak gemaakt van gietstaal of aluminium. Als u minder hard over drempels rijdt en diepe kuilen vermijdt, slijt de draagarm minder snel. Invoeren van auto's uit andere landen dan dan Nederland komt steeds vaker voor.

Bekijk ook alle lancia draagarmen op RemOnderdelen.nl