100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: LANCIA
Gekozen auto:LANCIA PHEDRA 2.0 136PK
Bouwjaar 09.2002 - 11.2010

Draagarmen LANCIA PHEDRA (179_) 2.0

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.

Helaas, dit product hebben wij niet voor uw auto.

We hebben op dit moment helaas dit product niet zichtbaar op onze webshop. U kunt ons bellen op 0341 267 637, dan helpen wij u met het zoeken naar het product dat op uw auto past.

Achterste draagarm inspecteren

Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan vijftien jaar geleden. AutoOnderdelenExpert.nl zorgt ervoor dat u altijd de juiste draagarm ontvangt. Wij controleren alle bestellingen op correctheid voordat wij deze versturen. Als we niet zeker weten of u het juiste auto-onderdeel hebt besteld, nemen wij meteen contact met u op. Waterpomp zorgt voor de koeling van de motor. Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn.

Draagarmen bestellen voor uw LANCIA PHEDRA (179_) 2.0

Elke LANCIA PHEDRA (179_) heeft een eigen VIN-nummer. APK is voor uw eigen veiligheid. Als de stuurdelen in goede staat verkeren, geeft dat een strak sturende auto. Wanneer u in de buurt van Ermelo woont kunt u het pakket ophalen, uiteraard versturen wij de producten door heel Nederland. Het valt aan te raden om de auto op een krik te zetten. Zo is alles goed te zien. Demonteer alle onderdelen die het zicht op de draagarm belemmeren. Zorg dat de auto stevig staat en u kunt beginnen met de moer van de fuseekogel losdraaien.

Speling op draagarmrubbers

De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw LANCIA past. Stuurdelen bestellen met minimaal 60% korting. Ook voor de stuurdelen geldt dit. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: CADILLACISUZUDAIHATSULAND ROVER.