WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: LANCIA
Gekozen auto:LANCIA PHEDRA 2.2 JTD 128PK
Bouwjaar 09.2002 - 11.2010

Draagarmen LANCIA PHEDRA (179_) 2.2 JTD

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.

Draagarmen voorzijde
Draagarmrubber voorzijde

Draagarmen bestellen voor uw LANCIA PHEDRA (179_) 2.2 JTD

Altijd passende onderdelen dankzij de kentekencheck. Aluminium velgen worden steeds vaker bij aflevering gemonteerd. Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole. Wij controleren altijd bij de LANCIA PHEDRA (179_) dealer of de onderdelen passen op uw auto.

Achterste draagarm inspecteren

Na uw bestelling controleren wij handmatig uw bestelling en nemen wij telefonisch contact op als dit nodig is. Inmiddels hebben wij al meer dan 13.000 positieve reviews ontvangen. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw LANCIA past. Geperst worden de draagarmrubbers in de arm.

Speling op draagarmrubbers

Draai vervolgens de overige moeren los. Nu kan de draagarm worden verwijderd. Een kloppend geluid bij de voorwielen? Nieuwe monteren! Een stabiele wegligging (en dus goed sturen) komt door al deze onderdelen. Soms wordt een fuseekogel geschroefd.Soms wordt een fuseekogel geschroefd maar vaker worden deze geperst.