WhatsApp us +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp us!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: LANCIA
Gekozen auto:LANCIA PHEDRA 3.0 V6 204PK
Bouwjaar 09-2002 - 11-2010

Draagarmen LANCIA PHEDRA (179_) 3.0 V6

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.

Draagarmen voorzijde
Draagarmrubber voorzijde

Achterste draagarm inspecteren

Lucht en interieur filters worden bij een kleine beurt vervangen. Aan de reactiearm zit ook een spiraalveer vast. Een garage kan het monteren, maar dat kunt u zelf ook. Auto-onderdelen van ABS zijn van A-merk kwaliteit.

Draagarmen bestellen voor uw LANCIA PHEDRA (179_) 3.0 V6

Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw LANCIA PHEDRA (179_). Koelvloeistof loopt door de slangen en wordt rond gepompt door de waterpomp. Wij controleren altijd bij de LANCIA dealer of de onderdelen passen op uw auto. Schokken van het wegdek moeten ook kunnen worden opgevangen door het wiel.

Speling op draagarmrubbers

Een aantal kenmerken die typisch zijn voor slijtage: krakend geluid bij drempels, bonkend geluid bij rijden over onverhard wegdek, scheeftrekken naar links (of rechts) tijdens het rijden. Meer slijtage op de banden is ook niet uitzonderlijk. Fabrieks-rebuilt houdt in nieuwe rubberdelen, nieuwe veren, nieuw handremmechanisme en nieuwe pistons. Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto. Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan 10 jaar geleden.