WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: LANCIA
Gekozen auto:LANCIA THESIS 2.4 JTD 175PK
Bouwjaar 05-2003 - 07-2009

Draagarmen LANCIA THESIS (841_) 2.4 JTD

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.

Speling op draagarmrubbers

Altijd passende onderdelen dankzij de kentekencheck. Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug! Goedkope onderdelen zijn vaak niet gekeurd. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw LANCIA THESIS (841_) 2.4 JTD.

Draagarmen bestellen voor uw LANCIA THESIS (841_)

Inmiddels hebben wij al meer dan 14.000 positieve reviews ontvangen. Elke LANCIA heeft een eigen VIN-nummer. Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een handige website. AutoOnderdelenExpert.nl zorgt ervoor dat u altijd de juiste draagarm ontvangt. Wij controleren alle bestellingen op correctheid voordat wij deze versturen. Als we niet zeker weten of u het juiste auto-onderdeel hebt besteld, nemen wij meteen contact met u op. Slijtage wordt mede bepaald door het wegdek.

Achterste draagarm inspecteren

Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste onderdelen. De draagarm wordt ook wel de reactiearm genoemd . De reactiearm wordt ook de wieldraagarm genoemd. De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor. Een auto uit Rusland heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt..