Draagarmen LAND ROVER

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Draagarmen bestellen voor uw LAND ROVER

Bij een auto is het belangrijk om de draagarmbussen tijdig te vervangen. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw auto. Chassis-onderdelen zijn onder andere stabilisatoren en spoorstangen. De airco van het voertuig zorgt voor een koele temperatuur. Vandaag besteld, morgen bij u in huis.

Achterste draagarm inspecteren

In meer dan 10.000 garages worden onze draagarmen gebruikt.. Koelvloeistof loopt door de slangen en wordt rond gepompt door de waterpomp. Ook voor de stuurdelen geldt dit. Het wordt vaak gemaakt van gietstaal of aluminium. APK is voor uw eigen veiligheid.

Draagarm monteren op een auto

Het chassis moet aan het wiel vastzitten. Auto-onderdelen van ABS zijn van A-merk kwaliteit. Een aantal kenmerken die typisch zijn voor slijtage: krakend geluid bij drempels, bonkend geluid bij rijden over onverhard wegdek, scheeftrekken naar links (of rechts) tijdens het rijden. Meer slijtage op de banden is ook niet uitzonderlijk. In de fuseekogel zit een conisch deel. De fuseekogels en draagarmrubbers gaan in tegenstelling tot de draagarm zelf snel kapot. Op deze onderdelen komt veel kracht te staan tijdens het sturen. Een fuseekogel zit vast aan de wielzijde van een auto. De kogel beweegt de hele tijd mee tijdens het sturen. Het werkt als een soort scharnier.

Bekijk ook alle land rover draagarmen op RemOnderdelen.nl