100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: LAND ROVER
Gekozen auto:LAND ROVER DEFENDER Cabrio 2.5 Td5 4x4 122PK
Bouwjaar 06-1998 - 02-2016

Draagarmen LAND ROVER DEFENDER Cabrio (L316) 2.5 Td5 4x4

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.

Draagarmen bestellen voor uw LAND ROVER DEFENDER Cabrio (L316) 2.5 Td5 4x4

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw LAND ROVER DEFENDER Cabrio (L316) komen. Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen. Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe. Stuurdelen zijn onder andere stuurkogels en axiaalkogels.

Speling op draagarmrubbers

Een reactiearm verbindt de bewegende delen van het voertuig. Een wiel moet zowel naar links als naar rechts kunnen bewegen. Houdt u altijd rekening met zondagen en feestdagen. AutoOnderdelenExpert.nl zorgt ervoor dat u altijd de juiste draagarm ontvangt. Wij controleren alle bestellingen op correctheid voordat wij deze versturen. Als we niet zeker weten of u het juiste auto-onderdeel hebt besteld, nemen wij meteen contact met u op.

Achterste draagarm inspecteren

Zowel de voor- als achteras van de auto hebben een draagarm. De fuseekogel kan naar beneden gedrukt worden zodra alles los is gedraaid. De draagarm vervangen is niet moeilijk en er is geen specifiek gereedschap voor nodig. Wel is het raadzaam om de complete draagarm in zijn volledigheid te vervangen. Het persen van nieuwe fuseekogels of draagarmrubbers is haast onmogelijk zonder een pers. Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto.