WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: LAND ROVER
Gekozen auto:LAND ROVER DEFENDER Pick-up 2.5 Td5 4x4 122PK
Bouwjaar 06-1998 - 02-2016

Draagarmen LAND ROVER DEFENDER Pick-up (L316) 2.5 Td5 4x4

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.

Achterste draagarm inspecteren

De reactiearm wordt ook de wieldraagarm genoemd. Elke LAND ROVER DEFENDER Pick-up (L316) 2.5 Td5 4x4 heeft een eigen VIN-nummer. Bij ons shopt u altijd veilig. Wij zijn aangesloten bij het veilige "Webshop Keurmerk" en hebben al meer dan 14 duizend positieve reviews. U kunt bij ons langs komen voor onze expertise. De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik.

Draagarmen bestellen voor uw LAND ROVER DEFENDER Pick-up (L316)

Je kunt bij ons betalen via PayPal en iDeal Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw LAND ROVER. Het gewicht van auto's is bepalend voor de remweg. Het probleem ligt vaak bij draagarmrubbers of te veel speling bij de fuseekogels. Men denkt echter vaker aan kromme remschijven terwijl het daar dan dus niet aan ligt. Ook kan een defecte draagarm resulteren in een trillend stuur tijdens het afremmen.

Speling op draagarmrubbers

Aan de reactiearm zit ook een spiraalveer vast. Als u minder hard over drempels rijdt en diepe kuilen vermijdt, slijt de draagarm minder snel. Wij werken met de volgende toeleveranciers: Bendix, Brembo, Lucas, Rofren, Bosch, Pagid, ATE, Jurid en Textar In de fuseekogel zit een conisch deel. Het rendement uit de diesel motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren.