100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: LAND ROVER
Gekozen auto:LAND ROVER DISCOVERY I 2.5 TDI 4x4 110 PK
Bouwjaar 06.1994 - 10.1996

Draagarmen LAND ROVER DISCOVERY I (LJ) 2.5 TDI 4x4

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.

Draagarmen bestellen voor uw LAND ROVER DISCOVERY I (LJ) 2.5 TDI 4x4

Slijtage wordt mede bepaald door het wegdek. U kunt bij ons langs komen voor onze expertise. Een kloppend geluid bij de voorwielen? Nieuwe monteren! Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan tien jaar geleden.

Achterste draagarm inspecteren

De fuseekogels en draagarmrubbers gaan in tegenstelling tot de draagarm zelf snel kapot. Op deze onderdelen komt veel kracht te staan tijdens het sturen. Een fuseekogel zit vast aan de wielzijde van een auto. De kogel beweegt de hele tijd mee tijdens het sturen. Het werkt als een soort scharnier. Het is fijn en voordelig om het onderdeel online te bestellen. Als u minder hard over drempels rijdt en diepe kuilen vermijdt, slijt de draagarm minder snel. De rem onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld.

Speling op draagarmrubbers

Wij controleren altijd bij de LAND ROVER DISCOVERY I (LJ) dealer of de onderdelen passen op uw auto. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw LAND ROVER. Via uw chassisnummer vinden wij de passende draagarm. Zowel de voor- als achteras van de auto hebben een draagarm.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.