100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: LAND ROVER
Gekozen auto:LAND ROVER RANGE ROVER III 4.2 4x4 396 PK
Bouwjaar 05.2005 - 08.2012

Draagarmen LAND ROVER RANGE ROVER III (L322) 4.2 4x4

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.
Draagarmen voorzijde
Draagarmrubber voorzijde
Draagarmrubber achterzijde
Lager, wiellagerbehuizing achterzijde

Speling op draagarmrubbers

Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 15 jaar enorm geweest. Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen. De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor. Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan tien jaar geleden.

Achterste draagarm inspecteren

De arm in zijn geheel vervangen is vaak veel goedkoper. Het valt aan te raden om de auto op een krik te zetten. Zo is alles goed te zien. Demonteer alle onderdelen die het zicht op de draagarm belemmeren. Zorg dat de auto stevig staat en u kunt beginnen met de moer van de fuseekogel losdraaien. Elke LAND ROVER RANGE ROVER III (L322) 4.2 4x4 heeft een eigen VIN-nummer. De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik. Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden.

Draagarmen bestellen voor uw LAND ROVER RANGE ROVER III (L322)

Wilt u aankoop bewerken? Neem dan telefonisch contact met ons op. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: SKODAHYUNDAIVAUXHALL. Wij controleren altijd bij de LAND ROVER dealer of de onderdelen passen op uw auto. Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe. Chassis-onderdelen zijn onder andere stabilisatoren en spoorstangen.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.