Fijne paasdagen! In verband met de paasdagen zal uw bestelling verwerkt worden op dinsdag 23 april.

Draagarmen LDV

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Achterste draagarm inspecteren

In meer dan 10.000 garages worden onze draagarmen gebruikt.. Slijtage aan de draagarm kan voorkomen worden door juiste schokbrekers. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw LDV past. Koelvloeistof loopt door de koelslangen en wordt rond gepompt door de waterpomp. Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto.

Draagarmen bestellen voor uw auto

Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden. Draagarmen monteren op een auto. In ons magazijn heeft RemOnderdelen.nl meer dan 22.000 producten op voorraad liggen. Een garage kan het monteren, maar dat kunt u zelf ook.

Draagarm monteren op een auto

Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit. Een storing in de auto elektronische onderdelen geeft vaak niet verklaarbare problemen. Een reactiearm verbindt de bewegende delen van het voertuig. Het wordt vaak gemaakt van gietstaal of aluminium. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen.