WhatsApp us +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp us!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: LDV
Gekozen auto:LDV FREIGHT ROVER SHERPA Bus 2.0 87PK
Bouwjaar 04-1985 - 03-1989

Draagarmen LDV FREIGHT ROVER SHERPA Bus 2.0

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.

Speling op draagarmrubbers

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw LDV FREIGHT ROVER SHERPA Bus 2.0 past. De fuseekogel kan naar beneden gedrukt worden zodra alles los is gedraaid. Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit. Bij het demonteren kan het schroefdraad kapot worden gedraaid.

Draagarmen bestellen voor uw LDV FREIGHT ROVER SHERPA Bus

AutoOnderdelenExpert.nl zorgt ervoor dat u altijd de juiste draagarm ontvangt. Wij controleren alle bestellingen op correctheid voordat wij deze versturen. Als we niet zeker weten of u het juiste auto-onderdeel hebt besteld, nemen wij meteen contact met u op. Chassis-onderdelen verslijten snel. Het fuseelichaam bestaat onder andere uit de arm. Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per orders.

Achterste draagarm inspecteren

Een garage kan het monteren, maar dat kunt u zelf ook. Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste auto onderdelen. Gietijzer komt minder vaak voor als component. Zowel de voor- als achteras van de auto hebben een draagarm.