WhatsApp us +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp us!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: LDV
Gekozen auto:LDV SHERPA Bus 1.7 73PK
Bouwjaar 10-1978 - 12-1982

Draagarmen LDV SHERPA Bus (AS) 1.7

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.

Achterste draagarm inspecteren

Het chassis moet aan het wiel vastzitten. Wanneer de winter voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben. Draai vervolgens de overige moeren los. Nu kan de draagarm worden verwijderd. Fuseekogels en draagarmrubbers zijn gevoelig voor slijtage omdat ze constant bewegen. Ook het weer speelt een grote rol bij de slijtage, bijvoorbeeld vorst en pekel tasten de onderdelen aan.

Draagarmen bestellen voor uw LDV SHERPA Bus (AS) 1.7

Via onze partners is het mogelijk om het auto-onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto. Stuurdelen bestellen met minimaal 60% korting. Een RDW keuring is verplicht bij een import auto. De reactiearm wordt ook de wieldraagarm genoemd.

Speling op draagarmrubbers

De juiste wielstand is erg belangrijk. Het fuseelichaam bestaat onder andere uit de arm. De arm in zijn geheel vervangen is vaak veel goedkoper. De draagarm wordt ook wel de reactiearm genoemd . Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: FIATSUZUKIPEUGEOTMERCEDES-BENZ.